www.vrolijkspel.nl

06-43099837

over Vrolijkspel

Vrolijkspel.nl is ontstaan vanuit mijn betrokkenheid als welzijnswerker bij wijken, scholen en (buurt)verenigingen.

Bij wijkdagen, straatspeeldagen, buurtfeesten, speciale schooldagen, clubdagen, kinderfeestjes, familiedagen geven spellen een extra gezellige dimensie. Spelen verbindt mensen, jong en oud.

Ik heb in mijn loopbaan als welzijnswerker zoveel vrolijke gezichten gezien door deze spellen, dat wilde ik graag voortzetten.

Dus trok ik mijn ondernemersschoenen aan (waarvan ik niet eens wist dat ik ze had) en heb de spellen overgenomen van Punt Welzijn Weert die dit wegens omstandigheden zelf niet meer konden aanbieden.

Weken van schuren, schilderen, ontwerpen, ontdekken, ideeën uitwerken maar ook nieuwe spellen aanschaffen gingen vooraf. Vrolijkspel.nl verhuurt nu prachtige  spellen! Daar ben ik enorm trots op: opgestart vanuit een vrolijk en betrokken hart. En nog voor een mooi (welzijns)prijsje want de prijzen die bij de spellen vermeld staan zijn per verhuurmoment en niet per dag!

Sinds 1 april 2017 heeft Vrolijkspel een afspraak met de Weerter Minima groep; Spel is immers belangrijk voor iedereen, ook voor mensen met een kleine beurs. Kom je hiervoor in aanmerking dan kan via hen 50 % korting geregeld worden.

Omdat spel en spelen niet alleen leuk is maar ook van wezenlijk belang voor de sociale, motorische, emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen, ben ik de opleiding tot Spelagoog gaan volgen. Spelen=leren! In  juni 2018 heb ik hierin mijn diploma behaald! U kunt nu ook terecht voor spelbegeleiding  voor uw kind. Merkt u dat uw kind ergens vastloopt, altijd hetzelfde speelt, onzeker is en wel wat steviger in de schoenen kan staan? Ik geef u graag advies en in de toekomst ga ik ook  trainingen en workshops in spelbetrokkenheid opzetten.

Naast deze leuke, steeds groeiende, onderneming ben ik ook werkzaam als opgroeiondersteuner bij Punt Welzijn;  dit alles vraagt ook een duidelijke afstemming met mijn gezin. Ik zal altijd zo snel als het kan uw mail en telefoontje beantwoorden. Ophalen en terugbrengen van de spellen gebeurt in onderling overleg.

Ik hoop dat ik vanuit Vrolijkspel  heel veel blije gezichten ga zien bij jong en oud!

Veel spel plezier gewenst!